Hej.

Jag är exilgöteborgaren som landade i Stockholm. Hjärtat klappar dock fortfarande varmt för varma klippor, salt hav och regn som piskar en i ansiktet från alla håll samtidigt. Fotandet började med semesterbilder på autoläget i kameran, men utvecklades mer och mer till en passionerad hobby och senare även jobb. Idag fotar jag allt ifrån bröllop till kor, hästar och människor, men även mat, dryck, inredning och natur.


Saker som får mitt hjärta att klappa lite extra

Naturen

Du kommer inte hitta mig sist på dansgolvet (längre) - däremot i naturen på en skogsstig med hunden Brorsan hängandes i hasorna.

Jag är uppvuxen på västkusten där naturen alltid är närvarande. Är det inte blåsten så är det regnet eller solen. Kala klippor och ett piskande hav är som meditation för mig.


Inredning

Min kärlek till danska designmöbler, inredning och att skapa vackra miljöer har bara vuxit sig starkare och med tiden utvecklat sig till ett av mina största intressen.

Efter två lägenhetsrenoveringar har vi nu fortsatt med ett litet rött sekelskifteshus, något som håller oss mer än sysselsatta.

Berättelserna

Jag tycker om många olika saker, men mest av allt tycker jag nog om berättelserna. De där människoödena som griper tag i en och är sådär hisnande. Att med kameran få möjlighet att berätta olika människors berättelser, det är så fint.